Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2019
Home / 6 πράγματα που πρέπει να πεις στον εαυτό σου όταν χωρίζεις

6 πράγματα που πρέπει να πεις στον εαυτό σου όταν χωρίζεις

Έχεις μια ευτυχισμένη σχέση και τίποτε δεν φαίνεται να απειλεί την ευτυχία σου. Όμως ένα όμορφο ανοιξιάτικο απόγευμα, έρχεται ο σύντροφος σου στο σπίτι και σου ανακοινώνει ότι αγαπάει μια άλλη γυναίκα! Και εκεί που δεν το περίμενες, έχεις να αντιμετωπίσεις έναν απροσδόκητο χωρισμό. Εκείνη τη στιγμή που χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου, πρέπει να υπενθυμίσεις στον εαυτό τα παρακάτω πράγματα.

  1. Δεν έγινε εξαιτίας σου

Είτε σε κατηγορεί για το χωρισμό, είτε παραδέχεται ότι είναι δικό του λάθος, μην κατηγορείς κανέναν. Εσείς οι δυο δεν ήταν γραφτό να είσαστε μαζί. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις βρει την αδελφή ψυχή ακόμα. Είναι επίσης, σημαντικό να θυμάσαι ότι μερικές φορές οι άνθρωποι έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές αποτυχημένες σχέσεις, πριν βρουν την αληθινή αγάπη.

  1. Ο χρόνος κυλά πολύ γρήγορα

Είσαι σίγουρη ότι το να περνάς τις νύχτες κλαίγοντας αξίζει τον κόπο; Ο χρόνος κυλά τόσο γρήγορα, που δεν πρέπει να τον αφήνουμε να φεύγει αναξιοποίητο. Έτσι σήμερα μπορείς να κλάψει, αύριο όμως ξημερώνει μια καινούρια μέρα και είναι ευκαιρία να δεις τη ζωή με διαφορετικό μάτι.

  1. Η ελευθερία είναι πολύτιμη

Τώρα που είσαι ελεύθερη μπορείς να κάνει ό,τι θέλεις και όποτε το θελήσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να απολαύσεις τους φίλους σου και να βρεις νέα χόμπι.

  1. Αξίζεις κάτι καλύτερο

Είσαι έξυπνη, ισχυρή, όμορφη, άρα αξίζεις κάτι καλύτερο. Ένας χωρισμός δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Το κάθε εμπόδιο και η κάθε δυσκολία σε βοηθάνε να γίνεις πιο δυνατή και πιο έξυπνη από ό,τι ήσουν πριν. Συνέχισε τη ζωή σου και γύρισε σελίδα.

  1. Πρόκειται για μια νέα αρχή

Σίγουρα ένας χωρισμός πονάει αρκετά, όμως από την άλλη μεριά σηματοδοτεί επίσης και μια νέα αρχή. Δες το σαν μια ευκαιρία να αρχίσεις και πάλι, αλλά έχοντας πλέον περισσότερες εμπειρίες και όντας πιο δυνατή. Εξάλλου οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες.

  1. Είναι καλύτερα να είσαι μόνη, παρά με κάποιον που δεν σε αγαπάει

Μένοντας σε μια σχέση με έναν άνθρωπο που δεν σε αγαπάει, όπως εσύ εκείνον, είναι απλά μια σπατάλη ενέργειας και χρόνου. Δεν υπάρχει νόημα να μένεις, μόνο και μόνο επειδή φοβάσαι να χωρίσεις και να πληγωθείς. Μη φοβάσαι να μείνεις μόνη σου, γιατί διαφορετικά δεν θα βρεις ποτέ την αληθινή αγάπη.

Πηγή: jenny.gr

Check Also

Kineo από το Physiof & το Δρ. Θεοφάνη Μουτζούρη

Τι είναι το Kineo Πολυμηχάνημα : Το Kineo πολυμηχάνημα είναι σχεδιασμένο γύρω από τις ανάγκες …