Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019
Home / Τριγυρίζουμε / Έφτασε Σαββατοκύριακο, που θα πάμε ;

Έφτασε Σαββατοκύριακο, που θα πάμε ;

Επιτέλους Σαββατοκύριακο και θέλουμε να ξεκουραστούμε και σκεφτόμαστε να φύγουμε από την Αθήνα και να πάμε σε ένα χωριό να απολαύσουμε την φύση και την ηρεμία.

Σας έχουμε το τέλειο μέρος Ορεινή Αρκαδία και συγκεκριμένα την πολυαγαπημένη Βυτίνα μόλις 1 ώρα και 30 λεπτά από το κέντρο της πόλης μας.

Υπάρχουν άφθονα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στην Ορεινή Αρκαδία. Το πρώτο και πιο ωραίο να επισκεφτείτε τις καταπληκτικές ταβέρνες του χωριού με τις πιο νόστιμες γεύσεις, να απολαύσετε τα ζέστα ροφήματα σας στα καταπληκτικά καφενεία. Για όλους εσάς που είστε πιο αθλητικοί και θέλετε να κάνετε και αθλοπαιδιές μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε Rafting και πεζοπορία στην περιοχή του Λούσιου. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε τοπικά καταπληκτικά προϊόντα και συγκεκριμένα τα τουτούμια, όπως επίσης και βότανα και γλύκα της περιοχής. Οπωσδήποτε πρέπει να επισκεφτείτε το κάστρο Τόλεδο στην Καρυταίνα που είναι το πιο σημαντικό κάστρο της Πελοποννήσου το οποίο χτίστηκε το 13 αιώνα και θα ήταν καλό να πάτε να μάθετε και την ιστορία του.Στην Βυτίνα θα βρείτε και πολλά μοναστήρια όπως την μονή Προδρόομου, την μονή Φιλοσόφου και την μονή Αιμυλιάδων. Την συγκεκριμένη εποχή το χωριό της Βυτίνας έχει αρκετό κρύο όποτε αν την επισκεφτείτε το ΣΚ σας βάλτε μέσα στην βαλίτσα σας τα πιο ζεστά σας ρούχα!!!

 

Με την υπογραφή της Ανδριάνας Μπουρνάκη

 

Check Also

Καλοκαιρινοί Προορισμοί κοντά στην Αθήνα!

Το καλοκαίρι έφτασε και για πολλούς από εμάς που ζούμε στην πρωτεύουσα είναι δύσκολο να …