Πέμπτη, 21 Ιανουάριος 2021
Home / Καλλωπίζουμε / Φτιάξε την τέλεια βάση για το μακιγιάζ σου μόνη σου!

Φτιάξε την τέλεια βάση για το μακιγιάζ σου μόνη σου!

Ένας από τους βασικότερους συμμάχους του μακιγιάζ είναι το κονσίλερ!

Σου χαρίζει λάμψη, σε κάνει να φαίνεσαι πιο φρέσκια και ξεκούραστη όταν έχεις κοιμηθεί μόνο 2 ώρες, καλύπτει μικρά σημαδάκια και σπυράκια και εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους αμέσω!Το θαυματουργό κονσίλερ είναι ο σύμμαχος κάθε γυναίκας και βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο…. νεσεσέρ εκτάκτου ανάγκης!

Ποια είναι όμως τα μυστικά για τέλειο αποτέλεσμα;

  • Μπορείς να το φορέσεις πριν το make up αν θέλεις να δώσεις μια ελαφριά λάμψη και δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα με μαύρους κύκλους. Τις περισσότερες φορές, επιλέγουμε να το βάζουμε πάνω από τη βάση για καλύτερη κάλυψη προσέχοντας πάντα να μην έχουν μεγάλη απόκλιση οι αποχρώσεις των 2 προϊόντων!
  • Χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα κονσίλερ σαν σκιά για ελαφριά λάμψη στο κινητό βλέφαρο. Αν θέλεις να κάνεις ένα φυσικό μακιγιάζ, το συγκεκριμένο προϊόν είναι το ιδανικό για να φωτίσει το βλέμμα σου.

  • Μπορεί να καλύψει εκείνο το κόκκινο σπυράκι που σε εκνευρίζει αλλά πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν! Προτιμήστε λοιπόν πιο στερεά κονσίλερ, που βγαίνουν σε μορφή κόμπακτ ή σωληνάριο και άπλωσε με τα δάχτυλα, πριν βάλεις τη βάση, για τέλεια κάλυψη.
  • Ο τρόπος εφαρμογής του κονσίλερ παίζει σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Ο καλύτερος τρόπος είναι να το απλώσεις με τα δάχτυλά σου, γιατί έτσι σε βοηθάει να έχεις την τέλεια κάλυψη! Ξεκίνησε κάτω από την εσωτερική γωνία των ματιών και άπλωσε απαλά και ταμποναριστά μέχρι την εξωτερική γωνία. Ποτέ μην τρίβεις το κονσίλερ και φρόντισε να καλύψεις όλη την περιοχή που θέλεις έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει ενιαίο.

Βάλτε στην καθημερινότητα σας αυτά τα 4 απλά μυστικά και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Καλή επιτυχία κορίτσια μου!

 

Επιμέλεια Σύνταξης: Ιφιγένεια Κίκη

 

Check Also

Εδώ θα βρεις τον τρόπο για να βάζεις τέλεια το eyeliner σου!

Ας μιλήσουμε για το eyeliner, αυτό το προϊόν που με μια κίνηση μπορεί να σου …