Τρίτη, 2 Ιούνιος 2020
Home / Δρόμοι Υγείας / Για ένα τέλειο χαμόγελο

Για ένα τέλειο χαμόγελο

Το Ζούμε Όμορφα συνάντησε την Χειρουργό Οδοντίατρο Βεργέτη Αικατερίνη και συζήτησαν για το πως μπορούμε όλοι μας να αποκτήσουμε ένα τέλειο χαμόγελο.

Η κ. Βεργέτη μίλησε για τις τεχνικές τις οποίες μπορούμε να εφαρμόσουμε για ένα τελειοποιήσουμε το χαμόγελο μας.  Αρχικά, η μια εναλλακτική είναι λεύκανση, η οποία είναι και η πιο συνηθισμένη τεχνική για να έχουμε ένα αστραφτερό χαμόγελο.

Οι άλλοι τρόποι είναι η πορσελάνη και η όψεις ρητίνης. Στην πορσελάνη τροχίζουμε τα δόντια και είναι πιο χρονοβόρο μιας και πρέπει ο ασθενής να πάει σε 3 ραντεβού για να τελειοποιήσει το χαμόγελό του.

Ενώ, η άλλη εναλλακτική είναι οι όψεις ρητίνης, οι οποίες είναι γρήγορες μιας και ο ασθενής θα χρειαστεί μόνο 2 ώρες για να έχει τα ποθητά αποτελέσματα χωρίς να χρειαστεί να τροχίσει τα δόντια του. Εάν, δεν αρέσουν τα αποτελέσματα στο ασθενή μπορεί να τα αφαιρέσει.

Οποιαδήποτε τεχνική και να επιλέξεις, θα σου δώσει το χαμόγελο που πάντα ήθελες.

Η κ. Βεργέτη εγγυάται φυσικά αποτελέσματα καθώς θα εφαρμόζει διαφορετικές τεχνικές σε κάθε ασθενή, η οποία θα του ταιριάζει και συνιστά κάθε 6 μήνες να ελέγχουμε τα δόντια μας και να κάνουμε καθαρισμό (εάν είναι απαραίτητο).

Το χαμόγελο μας είναι η αυτοπεποίθηση μας, οπότε προσέχουμε για να έχουμε!

Check Also

Το Ελαιόλαδο σώζει την ζωή μας

Το ελαιόλαδο στην αχαιότητα  Το ελαιόλαδο στην αρχαία Ελλάδα ήταν βασικό στοιχείο της καθημερινής διατροφής. …