Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2019
Home / Καλλωπίζουμε / Οι νέες τάσεις για τον χειμώνα του 2018

Οι νέες τάσεις για τον χειμώνα του 2018

Τα νέα trends μαλλιών για τον φθινόπωρο-χειμώνα 2018 είναι ιδιαίτερες και τολμηρές και είναι οι εξής:

Wet Look

Το look που αγαπήθηκε και προτιμήθηκε το 2017 έτσι συνεχίζει να είναι must και αυτόν τον χειμώνα. Τραβηγμένα μαλλιά και πίσω από τα αυτιά, με την μόνη διαφορά ότι η μόδα φέτος θέλει το wet look με πιο χαλαρό τράβηγμα.

Φυσικό μήκος

Άμα είσαι από τις γυναίκες που δεν τους αρέσει να πειράζουν τα μαλλιά τους, φέτος δικαιώνεσαι μιας και το φυσικό look είναι από τα πιο αγαπημένα trends του 2018.

Ανάλαφρες μπούκλες

Ο χειμώνας μας θέλει με ανάλαφρες- σχεδόν φυσικές μπούκλες. Εάν έχεις και φυσικές μπούκλες ακόμη καλύτερα!

 

Πολύ κοντό καρέ

Το καρέ είναι το κούρεμα που αγαπάνε πολλά μοντέλα και προσδίδει την θηλυκότητα που κάθε γυναίκα θέλει. Η μόδα φέτος θέλει το καρέ να φτάνει στο ύψος του λοβού του αυτιού.

Κορδέλες/Headbands

Τα αξεσουάρ που έχουν αγαπηθεί πολύ στο παρελθόν, επανήλθε!  Ένα μαντήλι ή μια κορδέλα είναι αρκετό ώστε να δώσεις ένα άλλο στυλ στο ντύσιμο σου.

 

Μαλλί Μπολ

Το μαλλί μπολ μας θυμίσει πολύ το αγαπημένο στυλ των 90ς που είναι γνωστό το μαλλί του αγοροκόριτσου. Αυτό το κούρεμα θα το συνιστούσα στις γυναίκες με έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο τους.

 

Grunge look 

Το συγκεκριμένο look είναι η πιο τολμηρή και επαναστατική πρόταση του 2018. Το Grunge look συνδυάζει messy wet look, ακανόνιστα πιασμένο μαλλί και αγορέ κούρεμα. Το πιο ανατρεπτικό και εναλλακτικό look για τον χειμώνα.

Χωρίστρα στο πλάι

Οι σχεδιαστές προτιμούν το φυσικό look όπου τα μαλλιά σου θα χωρίζονται και θα πέφτουν στο πλάι. Ίσιωσε τα μαλλιά σου με το πιστολάκι ή στέγνωσε τα απλά και βάλε την χωρίστρα

στο πλάι.

Ιδιαίτερες αλογοουρές

Χαμηλές αλογοουρές πιασμένες πολύ χαμηλά και τελείως χαλαρά. Μπορείς βέβαια να χρησιμοποιήσεις κατάλληλα αξεσουάρ για ένα πιο ρομαντικό look.

Άφρο μαλλιά

Αν έχει φυσικές μπούκλες ελευθέρωσε τες και μην τις πειράζεις. Είτε πυκνές είτε αραιές ανάδειξε τες. Η λεγόμενη αφάνα είναι ένα από τα φετινά trends.

 

Check Also

Σωστή χρήση του concealer σου για να Ζεις Όμορφα!

Το concealer είναι αναμφισβήτητα αγαπητό από όλες τις γυναίκες. Κρύβει τους μαύρους κύκλους, την κούραση, και σε …