Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019
Home / Καλλωπίζουμε / Οι τάσεις για τον φθινόπωρο του 2018

Οι τάσεις για τον φθινόπωρο του 2018

Το απόλυτα φυσικό look, χωρίς ίχνος μακιγιάζ φαίνεται πως προτιμούν οι σχεδιαστές αυτήν την χρονιά. Η μόδα το 2018, φαίνεται πως παρακάμπτει τις ψεύτικες βλεφαρίδες και το contouring.

Σύμφωνα με πολλούς make up artists το μόνο που χρειάζεται το πρόσωπο μας είναι ένας καλός καθαρισμός και μια ακόμη καλύτερη ενυδάτωση.

Σε περίπτωση όμως που αγαπάς το μακιγιάζ και δεν θέλεις να σταματήσεις να βάφεσαι, σου έχω την καλύτερη πρόταση. Επέλεξε να κάνεις απαλό contouring και να χρησιμοποιείς το πιο ψυχρό ροζ ρουζ, προσεκτικά πάντα να μην το παρακάνει, αυτό τουλάχιστον θέλουν οι τάσεις.

Όσο για το highlighting, οι make up artists επέλεξαν το σημείο ανάμεσα στην μύτη και το στόμα, δημιουργώντας ένα λεπτό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Οι σχεδιαστές εκτός από το φυσικό μακιγιάζ επέλεξαν να επιστρέψουν στα -όχι μόνο- απόλυτα φυσικά φρύδια αλλά ξαναγύρισαν στα ξανθά φρύδια, τα οποία πλέον συνδυάζονται με άσπρη σκιά, μαύρο eyeliner και φυσικότητα στο δέρμα. Πολλά μοντέλα μάλιστα αντί για λευκή έχουν επιλέξει μια απαλή χρωματιστή σκιά.

Η φετινή τάση θέλει και την χρυσή σκιά καθώς δίνει την αίσθηση ενός ακριβού μακιγιάζ. για τον φθινόπωρο επιλέγουμε  μπρούτζινη σκιά, καθώς ταιριάζει με όλους τους τύπους επιδερμίδας και για όλες τις ώρες.

Στην τελική, είτε επιλέξεις να βάφεσαι είτε όχι,  παραμένεις όμορφη.

 

Check Also

Στεγνώστε τα νύχια σας εύκολα & γρήγορα!

Βάψατε τα νύχια σας μόνοι σας και θέλετε να φύγετε από το σπίτι; Βαρεθήκατε να …