Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019
Home / Δρόμοι Υγείας / K-Laser Cube 4

K-Laser Cube 4

Η K-Laser USA είναι εταιρεία αφιερωμένη στη συνεχή έρευνα και την καλύτερη κατανόηση των βασικών αρχών της τεχνολογίας laser και των εφαρμογών της στις εξειδικευμένες θεραπείες με λέιζερ.

H Μαρία Δημητρέλη συνάντησε τον Κυριάκο Κουτσουδάκη, ο οποίος της μίλησε για το K-Lazer. Το K-Laser είναι μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας στην φυσικοθεραπεία,ενισχύει τα κύτταρα και η χρόνια αποκατάσταση είναι αρκετά μειωμένη.

Η θεραπευτική δράση του K-LASER cube 4 γίνεται με 4 διαφορετικά μήκη κύματος, μπορεί να εφαρμοστεί σε πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια/όγκο ιστού, και με την ενέργεια του laser τα φωτόνια είναι σε θέση να διεισδύσουν σε 4 διαφορετικές στιβάδες ιστών, προάγοντας την υπεραιμία, την κυτταρική αναγέννηση, την ευκαμψία των ιστών, την μυοχάλαση με σκοπό την αναλγησία και την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του πόνου.

Η θεραπεία με λέιζερ βοηθά στη μείωση του πόνου και της φλεγμονής των ιστών, ενισχύει την επούλωση-τόσο σε σκληρούς και μαλακούς ιστούς, συμπεριλαμβανομένων των μυών, των συνδέσμων, και επίσης ακόμα και τα οστά.
Αυξάνει την οξυγόνωση των ιστών και επιτρέπει τραυματισμένα ή κατεστραμμένα κύτταρα να απορροφήσουν τα φωτόνια του φωτός, το οποίο επιταχύνει την επούλωση. Η Class 4 θεραπεία με λέιζερ μπορεί να συνδυαστεί αποτελεσματικά και με άλλους τρόπους θεραπείας.

Η θεραπεία με το «k laser cube 4» βοηθά στη μείωση του πόνου και της φλεγμονής των ιστών, ενισχύει την επούλωση-τόσο σε σκληρούς και μαλακούς ιστούς, συμπεριλαμβανομένων των μυών, των συνδέσμων, και επίσης ακόμα και τα οστά, είναι αποτελεσματική στις οξείες κακώσεις, όπως θλάσεις, διαστρέμματα, τενοντίτιδες και οξείες ρινίτιδες, κακώσεις λόγω επαναλαμβανόμενης υπερ-χρήσης, όπως επικονδυλίτιδες, μυικοί σπασμοί (trigger points) αυχένα, ωμοπλάτης, οσφύος, γλουτών, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, χρόνιες κακώσεις, όπως είναι παγωμένος ώμος και χρόνιες τενοντίτιδες ώμου και Αχίλλειου και η αρθρίτιδα γόνατος και άλλων αρθρώσεων.

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι τα εξής:

-Εφαρμογή χωρίς χρήση φαρμάκων ή τοπικών αναισθητικών.
-Αναίμακτη, μη επεμβατική θεραπεία. και μπορεί να διενεργηθεί σε επίπεδο εξωτερικού ιατρείου,
-Μικρή χρονική διάρκεια εφαρμογής (περίπου 10 λεπτά).
-Η θεραπεία διεγείρει και αποτελεσματικά προάγει την διαδικασία αυτό-επούλωσης του οργανισμού.
-Άμεση ανακούφιση του πόνου ή βελτίωση της κίνησης των άκρων μετά την συνεδρία.

Με την Υπογραφή της Χαράς Κοτσάϊ.

Check Also

Πως να επιλέξετε φρέσκα ψάρια; Ζούμε Όμορφα!

Αν πρόκειται να αγοράσετε ψάρι, η επιλογή μιας καλής αγοράς και ενός καλού ψαροπώλη που …