Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020
Home / Οι συνεργάτες μας / Μαγειρική / Οι καλύτερες επιλογές στην Famiglia di pasta!

Οι καλύτερες επιλογές στην Famiglia di pasta!

Η Famiglia di pasta ΑΒΕΕ ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1992 από τον Κύριο Γιώργο Γιαννόπουλο με κύρια δραστηριότητα της την παραγωγή Ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων ζύμης, τα οποία και διανέμει στην Ελληνική και διεθνή αγορά.

Ακολουθώντας σταθερά ανοδική πορεία προσφέρει αγνά προϊόντα, βασισμένα σε παραδοσιακές σπιτικές συνταγές, με τα πιο φρέσκα υλικά, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους!

Η Famiglia τώρα και στο σπίτι σας! Επισκεφθείτε το νέο μας shop στην σελίδα μας στο facebook (www.facebook.com/famigliadipasta) επιλέξτε τα αγαπημένα σας προϊόντα και εμείς θα τα φέρουμε στην πόρτα σας με δωρεάν μεταφορικά!
Έχετε πάρτυ ή κάποια εκδήλωση? Η Famiglia φροντίζει για εσάς και σας προσφέρει πεντανόστιμα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στις πιο οικονομικές τιμές.
Ενημερωθείτε αναλυτικά στην σελίδα μας στο facebook και ελάτε να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια μας για ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις!

Η Famiglia τώρα και στο Facebook!

Επισκεφθείτε τη νέα μας σελίδα στο Faceboo κάντε LIKE και SHARE και μείνετε συντονισμένοι για νέες ανακοινώσεις, προσφορές και πολλά δώρα για όλους!
Famiglia di pasta ΑΒΕΕ
Κεντρικά Γραφεία

Κωστή Παλαμά 60 – Καματερό 13451
+30 210 2316837, +30 210 2385055

Εργοστάσιο

ΒΙΠΕ Μελιγαλά 24002, Μεσσηνία
+30 27240 22 167

https://www.famiglia.gr/gr/

Check Also

Αισθητική προσώπου στο Face Anatomy / Αργυρώ Κυπραίου

Πρόκειται για μια αισθητική επέμβαση που διορθώνει τα πεταχτά αυτιά που προέχουν, δηλαδή βρίσκονται σε …