Πέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2018
Home / Κουβεντιάζουμε / Ψυχολογία - Σχέσεις / Κι όμως! Το κινητό καταστρέφει τη σχέση…

Κι όμως! Το κινητό καταστρέφει τη σχέση…

Σήμερα δεν θα απευθυνθώ σε εσάς που ασχολείστε μανιωδώς με το κινητό σας, ενώ ο φίλος σας κάθεται στη δίπλα καρέκλα. Σήμερα θα αναφερθώ σε όλες εσάς που όταν βρίσκεστε μακριά από τη σχέση σας, λόγω δουλειάς ή υποχρεώσεων, έχετε την τάση να τον παίρνεται τηλέφωνο κάθε μια ώρα και να τον «πυροβολείτε» με συνεχόμενα μηνύματα!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω από που πηγάζει όλο αυτό! Μπορεί να είναι ζήλια, ανασφάλεια ή μάλλον δεν μπορείς να μείνεις λίγο μόνη. Πάντως σίγουρα δεν πρόλαβε να σου λείψει μέσα σε μια ώρα για να τον πάρεις τηλέφωνο. Όπως και να έχει, αυτή είναι μια συνήθεια που επηρεάζει αρνητικά τη σχέση σου. Πρώτον, άφησέ τον λίγο να αναπνεύσει και να του λείψει η φωνή σου και δεύτερον, αν τα λέτε όλα από το τηλέφωνο, τι θα συζητάτε από κοντά; Σκέψου ότι είναι ένα tip για να μειώσεις την τηλεφωνική επικοινωνία και να αυξήσεις την ουσιαστική συζήτηση μαζί του από κοντά.

Πηγή: www.tlife.gr

Check Also

Καταπολεμήστε την εποχιακή κατάθλιψη!

Η εποχιακή κατάθλιψη χαρακτηρίζεται από αλλαγές στην ρουτίνα διατροφής και ύπνου, μειωμένα επίπεδα ενεργητικότητας και …