Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020
Home / Οι συνεργάτες μας / Μαγειρική / Το Κουλούρι του Ψυρρή, η πιο λαχταριστή συντροφιά μας!

Το Κουλούρι του Ψυρρή, η πιο λαχταριστή συντροφιά μας!

Από τη δεκαετία του 1960, στην οδό Καραϊσκάκη 23, κάθετη της Ερμού, ξεκίνησε τη λειτουργία του ένας φούρνος, που η κύρια παραγωγή του δεν ήταν το ψωμί, αλλά το καλύτερο σνακ της Ελληνικής επικράτειας για αιώνες, το σησαμένιο κουλούρι!

Η Αθήνα, χάρη στην παραγωγή του νέου αυτού φούρνου και την άμεση προώθηση των προϊόντων σε όλο το λεκανοπέδιο από πλανόδιους μικροπωλητές, άρχισε να απολαμβάνει καθημερινά το «Κουλούρι του Ψυρρή», το οποίο ήταν και παραμένει, το υγιεινότερο, χορταστικότερο και φθηνότερο ελληνικό σνακ. Έχει μείνει στην καρδιά όλων των Ελλήνων, ως το παραδοσιακό ελληνικό προϊόν που πουλούσαν οι μικροπωλητές με τους ταβάδες στο κεφάλι από τα ξημερώματα.

Αργότερα, ακόμη και μετά την εμφάνιση πολλών ανταγωνιστών, το «Κουλούρι του Ψυρρή» συνεχίζει να καλύπτει τις καταναλωτικές απαιτήσεις της ευρύτερης περιοχής του λεκανοπεδίου, σε ποσοστό που δεν έπεσε ποτέ κάτω του 80%.

Από το 2008, δίπλα στις εγκαταστάσεις του «Κουλουριού του Ψυρρή», στεγάζεται ο φούρνος μας, «Ο Φούρνος του Ηλία».

Στο “Φούρνο του Ηλία” θα βρείτε όλων των ειδών άρτους παραγωγής μας. Κάθε στιγμή της ημέρας ο πελάτης μπορεί να προμηθευτεί ζεστό και τραγανό ψωμί αφού η παραγωγή του δεν σταματά ποτέ. Φυσικά δεν γίνεται να λείπει το «Κουλούρι του Ψυρρή». Διαθέτουμε επίσης αρτοσκευάσματα και γλυκίσματα όπως κουλουράκια, κριτσίνια, βουτήματα, γλυκά ταψιού, πάστες, πίτες, σφολιάτες και πολλά άλλα.

Συνδιάστε το Κουλούρι του Ψυρρή με κάθε γεύση της αρεσκείας σας, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!

 

Το Κουλούρι του Ψυρρή

Καραϊσκάκη 23, Αθήνα – Ψυρρή, 10554, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2103215962

http://tokoulouritoupsirri.gr/

Check Also

Αισθητική προσώπου στο Face Anatomy / Αργυρώ Κυπραίου

Πρόκειται για μια αισθητική επέμβαση που διορθώνει τα πεταχτά αυτιά που προέχουν, δηλαδή βρίσκονται σε …