Δευτέρα, 20 Μάιος 2019
Home / Μύρισε Ελλάδα / Μύρισε Ελλάδα με τον Σεφ Στέλιο Βασιλακόπουλο !!

Μύρισε Ελλάδα με τον Σεφ Στέλιο Βασιλακόπουλο !!

Ο γνωστός σεφ Στέλιος Βασιλακόπουλος μετά την αποφασή του να μην ξανακάνει τηλεόραση βρέθηκε στο πλευρό της γνωστής παρουσιάστριας Μαρίας Δημητρέλλη για να άλλαξει τις συνήθειες μας .

Με μεγάλη ανατροπή στα δεδόμενα του αποφάσισε να παρουσιάζει το Μύρισε Ελλάδα το οποίο εδώ και χρόνια ονειρευόταν να πραγματοποιήσει  η παρουσιάστρια .

Τα γυρίσματα πραγματοποιηθηκάν με μεγάλη επιτυχία στο studio της MD PRODUCTIONS  και το πλατό απογειώθηκε απο τις μυρωδίες του γνωστού σεφ !!

Είναι γνωστό η αγάπη του για την μαγειρική και αυτό το αποδεικνύει και η δημιουργία του δικού του catering .

Ο εμπνευστής και δημιουργός της SV Catering – Απόπλους των γεύσεων!

Οι επαγγελματικές του ανησυχίες, η αγάπη του για την μαγειρική και η παράδοση της οικογένειας, τον  ώθησαν στο να δημιουργήσει ένα πρότυπο μαζικής εστίασης catering.
Με πολύ μεράκι και ιδιαίτερη αγάπη για το φαγητό δημιούργησε την SVCatering – Απόπλους των Γεύσεων, η όποια δεν περιορίζεται μόνο στην μαγειρική τέχνη αλλά και σε ένα κόσμο γεμάτο δημιουργίες έμπνευσης και ιδανικές προτάσεις γιά όλες τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής .

Απο το πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου στο πλευρό της Μαρίας Δημητρέλλη με πολλές φρέσκιες ιδεές και όμοφες συνταγές με γνωστές υπογραφές να είναι στο πλευρό τους.

Μύρισε Ελλάδα  λοιπόν απο την συχνότητα του EXTRA TV και σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία !!!!

Καλή αρχή Στέλιο !!!   

 

 

 

 

 

 

Check Also

Πεντανόστιμη Μαγειρίτσα/ Μύρισε Ελλάδα με τον Στέλιο Βασιλακόπουλο

Υλικά 1 συκωταριά αρνίσια (γύρω στο 1 κιλό ή λίγο περισσότερο), καθαρισμένη ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο …