Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019
Home / Καλλωπίζουμε / Νύχια – Το απόλυτο θηλυκό σύμβολο

Νύχια – Το απόλυτο θηλυκό σύμβολο

Και φέτος την Άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι το απολύτο θηλυκό σύμβολο, που δεν είναι άλλο από τα νύχια, επιστρέφει δυναμικά με αποχρώσεις κάθε στυλ!

Τα έντονα και εντυπωσιακά χρώματα αναδεικνύονται στα χέρια των κοριτσιών και τραβούν τα βλέμματα σαν μαγνήτη. Βέβαια, από την αγαπημένη ασχολία των γυναικών δεν θα μπορούσαν να λείπουν και πιο οι ρομαντικές αποχρώσεις που δίνουν αναμφισβήτητα θετική ενέργεια στην καθημερινότητα τους.

TOP Nails Colour

Οι αποχρώσεις του Ροζ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από την φετινή Άνοιξη αλλά και το Καλοκαίρι! Το ροζ αποτελεί διαχρονικά ένα από το πιο θηλυκά χρώματα που δύσκολα θα αποχωριστεί η γυναίκα!

Το Τιρκουάζ, το οποίο οπτικά μας μεταφέρει αμέσως στην χαλαρή ενέργεια του καλοκαιρίου, βλέποντας μας να χαλαρώνουμε στις πανέμορφες παραλίες της χώρας μας, και φέτος είναι εδω!

Για τις ήρεμες γυναικείες αύρες το Κοραλί, δεν θα λείψει από τις παλέτες των Nails Studio.

To Μωβ αλλά και το Μπλέ, θα βρίσκονται δίπλα σε όσες θέλουν να είναι εντυπωσιακές, λαμπερές μαγνητίζοντας με κάθε κίνηση των χεριών τους.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει απο την περιποίηση των άκρων το χρώμα της άμμου, που δεν είναι άλλο από το κομψό Γκρι.

Spring/Summer Nails Shape

Όλες όσες αγαπούν την περιποίηση των νυχιών τους, δεν αρκούνται στην απλή επιλογή χρώματος. Το σχήμα των νυχιών, αποτελεί και αυτο με την σειρά του το απόλυτο Woman Trend της εποχής!

Νύχια Οβάλ

Τα διαχρονικά Όβαλ νύχια θα τα συναντήσουμε και φέτος πολυ, είτε σε μακρύ μήκος είτε σε κοντό! Η ανθεκτικότητα του Οβάλ νυχιού σε σχέση με τα υπόλοιπα σχήματα, το κάνει καλό φίλο της γυναίκας η οποία δύσκολα θα το αποχωριστεί.

Νύχια Στιλέτο

Τα Stileto Nails, έκαναν την επανεμφάνιση τους το τελευταίο διάστημα τονίζοντας την sexy πλευρά της γυναίκας.

Νύχια Τετράγωνα

Τα κλασικά τετράγωνα νύχια, παραμένουν στην κορυφή των τάσεων! Το πρακτικό τους σχήμα, θα συνεχίζει να αγαπιέται έντονα και φέτος και να αποτελεί ένα από τα πολυσύχναστα οπτικά θεάματα!

 

 

 

Check Also

Στεγνώστε τα νύχια σας εύκολα & γρήγορα!

Βάψατε τα νύχια σας μόνοι σας και θέλετε να φύγετε από το σπίτι; Βαρεθήκατε να …