Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2019
Home / Zούμε Όμορφα / Ο μικρός Lucky βρήκε σπίτι… / Ζούμε Όμορφα στη Ζάκυνθο

Ο μικρός Lucky βρήκε σπίτι… / Ζούμε Όμορφα στη Ζάκυνθο

Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια Μαρία Δημητρέλλη έχει δείξει έμπρακτα τον φιλόζωο χαρακτήρα της.

Περπατώντας σε ένα χωριό της νήσου, ξαφνικά η ομάδα του Ζούμε Όμορφα ήρθε αντιμέτωπη με μία εικόνα που δεν της άρεσε καθόλου!

Ένα μικρό σκυλάκι στα σκουπίδια ζητούσε απεγνωσμένα λίγη αγάπη και φροντίδα. Τότε η ομάδα έτρεξε προς το μέρος του και χωρίς δεύτερη σκέψη πλησίασε τον μικρό μας φίλο με σκοπό να τον πάρουν από εκεί!

Ο μικρός τετράποδος είναι πολύ τυχερός για αυτό και τον ονόμασαν Lucky!

Η Μαρία πήρε το σκυλάκι στην αγκαλιά της και από τότε έχει σπίτι και αγάπη!

Αν όλοι κάναμε το ίδιο, δεν θα υπήρχαν τώρα αδέσποτα ζωάκια στους δρόμους και στα σκουπίδια. Το να είσαι φιλόζωος είναι τρόπος ζωής. Τα ζωάκια είναι το μόνο είδος στον πλανήτη που μπορούν να σου χαρίσουν ανιδιοτελή αγάπη χωρίς δεύτερη σκέψη! Χωρίς να περιμένουν από εσένα κανένα απολύτως αντάλλαγμα. Το μόνο που σου ζητούν είναι αγάπη και εκείνα με την σειρά τους σου χαρίζουν μοναδικές στιγμές.

Εκείνα αγαπούν με την ψυχή τους και δεν θα σου κάνουν ποτέ κακό! Γιατί δεν ξέρουν τι σημαίνει…

Ο μικρός Lucky τώρα πλέον έχει σπίτι… και μαζί του Ζούμε Όμορφα!

Άλλωστε πως θα μπορούσε κανείς να αφήσει αυτή την γλυκιά φατσούλα μόνη της;

Η Μαρία πάντως δεν θα το έκανε ποτέ!

Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε στο Facebook την φιλοζωική ομάδα ‘ ΧΑΘΗΚΕ – ΒΡΕΘΗΚΕ – ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ – ΥΙΟΘΕΤΩ – ΦΙΛΟΞΕΝΩ : ΣΚΥΛΟ ή ΑΛΛΟ ΖΩO ‘ .

H ομάδα ΄΄ΧΑΘΗΚΕ – ΒΡΕΘΗΚΕ – ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ – ΥΙΟΘΕΤΩ – ΦΙΛΟΞΕΝΩ : ΣΚΥΛΟ ή ΑΛΛΟ ΖΩO΄’, είναι μία εθελοντική φιλοζωική ομάδα που δραστηριοποιείτε ενεργά στο facebook εδώ και πολλά χρόνια και στόχος της είναι η προστασία των ζώων. Ο καθένας μπορεί να γίνει μέλος και να βοηθήσει στο έργο της ομάδας με απαραίτητη προϋπόθεση να αγαπά τους τετράποδους φίλους μας. Εάν χάσατε το κατοικίδιο σας, εάν θέλετε να φιλοξενήσετε, να βρείτε και να φροντίσετε κάποιο ζωάκι, μία ανάρτηση στην σελίδα είναι αρκετή! Η σελίδα κοντεύει τις 100.000 μέλη με σκοπό οι μικροί μας τετράποδοι φίλοι να βρίσκονται πάντα σε καλά χέρια. Γίνεται και εσείς μέλη και βοηθήστε ενεργά την ομάδα!

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

 

 

Επιμέλεια Σύνταξης: Ιφιγένεια Κίκη

Check Also

Ποιες είναι οι δέκα καλύτερες πόλεις στον κόσμο για να ταξιδέψετε;

Ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις στον κόσμο για να ταξιδέψετε; Την πρώτη θέση κατακτά η …