Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018
Home / Zούμε Όμορφα / Πες όχι στην κατάθλιψη των Χριστουγέννων

Πες όχι στην κατάθλιψη των Χριστουγέννων

Πολλοί άνθρωποι τις ημέρες των Χριστουγέννων δεν αισθάνονται καλά. Νομίζουν ότι δεν τους αγαπάει κανείς, ότι περνούν κατάθλιψη, πως θα ήθελαν αλλιώς να πέρναγαν αυτές τις υπέροχες μέρες αγάπης και ζεστασιάς με δικούς τους ανθρώπους και να κάνουν κάτι διαφορετικό που θα τους κάνει να χαμογελάσουν.

Όλοι αυτές τις ημέρες πρέπει πρώτα από όλα να κάνουν πράγματα που να τους ευχαριστούν και να βάζουν προτεραιότητες όπως να στολίσουν τον αγαπημένο τους χώρο δηλαδή το σπίτι τους, να φτιάξουν εορταστικά γλυκά, να επισκέπτονται τους αγαπημένους στους και να τους κάνουν δώρα. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή οικογένειας και αγάπης. Γι’ αυτό μήπως πρέπει να σταματήσει αυτή η κατάθλιψη και να περάσετε καλά με τους κοντινούς σας ανθρώπους και να πάτε διακοπές η να κάνετε όμορφα πράγματα για να περάσετε όλοι καλά.

Για ξανασκεφτείτε το ποιος ο λόγος να μην είστε χαρούμενοι μια τόσο όμορφη εποχή ;

Μόνο χαμόγελα και ευτυχία ευχόμαστε σε όλους τους ανθρώπους και προπάντων όλοι είστε υγιείς και έχετε τους αγαπημένους σας  δίπλα σας γιατί να είστε λυπημένοι ;

Το Ζούμε Όμορφα σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα!!!

 

Check Also

Μιλώντας με την «ψυχή»… Πώς να κάνω το παιδί μου να διαβάσει για το σχολείο!

Άλλο ένα καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του, ενώ το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά. …