Τετάρτη, 2 Δεκέμβριος 2020
Home / Καλλωπίζουμε / Tips / Πως αφαιρούμε το ημιμόνιμο μανικιούρ

Πως αφαιρούμε το ημιμόνιμο μανικιούρ

Αρκετές γυναίκες προτιμούν να κάνουν ημιμόνιμο από ένα απλό μανικιούρ. Πολλές όμως δεν γνωρίζουν πως μπορούν να το αφαιρέσουν μόνες τους στο σπίτι. Είναι μία πολύ εύκολη διαδικασία αλλά λίγο χρονοβόρα. Ας δούμε βήμα βήμα όλη τη διαδικασία.
1. Λιμάρουμε ελαφρά το πάνω μέρος των νυχιών. Με αυτό τον τρόπο καταστρέφουμε την τελευταία στρώση χρώματος ώστε να εισχωρήσει καλύτερα το ασετόν.

m1
2. Βάζουμε σε λίγο βαμβάκι ασετόν και το τυλίγουμε πάνω στο νύχι με αλουμινόχαρτο. Χρησιμοποιούμε καθαρό ασετόν αν δεν έχετε μην το προσπαθήσετε γιατί το βερνίκι δεν βγαίνει και υπάρχει κίνδυνος να βλάψετε τα νύχια.
3. Τα αφήνουμε τυλιγμένα για 10 με 20 λεπτά.

m3
4. Με ένα ξύλινο pusher σπρώχνουμε το υλικό για φύγει από το νύχι. Αν δεν φεύγει εύκολα αφήστε τα τυλιγμένα λίγο ακόμα. Καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιούμαι μεταλλικό pusher γιατί είναι σκληρό και μπορεί να κάνετε ζημιά στα νύχια.

M2
5. Τέλος λιμάρουμε τα νύχια μας για να φύγουν τα τελευταία υπολείμματα. Καλό θα ήταν αφού τελειώσουμε να βάλουμε στα νύχια λίγο ειδικό λάδι νυχιών.

m4m5
Ελπίζω να σας βοήθησα. Να θυμάστε ότι κάνουμε κάθε βήμα προσεχτικά για να μην κάνουμε κάποια ζημία στα νύχια μας. Παρόλα αυτά αν σας φαίνεται δύσκολο μπορείτε να συνεχίσετε να το αφαιρείται σε κάποιο κατάστημα περιποίησης χεριών.

Check Also

Αντιμετώπισε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια σου!

Τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες. Πρόκειται για …