Κυριακή, 19 Μάιος 2019
Home / Πως να εξαφανίσετε την σκουριά στο αυτοκινητό σας

Πως να εξαφανίσετε την σκουριά στο αυτοκινητό σας

Ακόμη και μια μικρή σκουριασμένη επιφάνεια του αυτοκινήτου σας είναι αρκετή για να καταστρέψει την εμφάνισή του. Το ίδιο, αν αγνοηθεί μπορεί να πάει στην εξάπλωση και σε μεγάλο βαθμό να βλάψει την επιφάνεια του αυτοκινήτου.

Η αφαίρεση σκουριάς αμέσως μόλις παρατηρήσετε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε το αυτοκίνητό σας από την περαιτέρω ζημία.

Για να ξεκινήσετε με, κατ ‘αρχάς θα πρέπει να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας κάτω από τη σκιά και να του δώσετε μια καθαρή πλύση. Τώρα, σημειώστε τα σκουριασμένα σημεία και περιοχές που πρέπει να επιδιορθωθούν. Επίσης, να συγκεντρώσει το απαιτούμενο υλικό, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να σταματήσει σε αυτή τη διαδικασία μεταξύ της επισκευής αυτοκινήτων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συρματόβουρτσα, 220 γυαλόχαρτο, τριβείο μέταλλο, αστάρι, χρώμα του αυτοκινήτου, σκουριά αναστολέα, μαλακό ύφασμα, πλαστικό φύλλο, κολλητική ταινία και κερί αυτοκινήτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει τα καλύτερα προϊόντα ποιότητας αυτοκινήτων.

Ξεκινήστε τη διαδικασία με τρίψιμο από τη σκουριά στην επιφάνεια του αυτοκινήτου σας. Χρησιμοποιήστε ένα συρματόπλεγμα ή ένα scrub για να αφαιρέσετε την σκουριά καλά. Θυμηθείτε να λειτουργήσει σωστά για τις πληγείσες περιοχές συμπεριλαμβανομένου 1-2 εκατοστά γύρω από αυτό. Τώρα η άμμος σκουριασμένη επιφάνεια και κάποια περιοχή γύρω από αυτό με γυαλόχαρτο για να έχουν μια ομοιόμορφη επιφάνεια. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε από το χρώμα και αστάρι που βρίσκεται μεταξύ των περιοχών σκουριασμένα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει όλες τις πληγείσες περιοχές. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το μύλο μέταλλο σε αυτό το γυμνό μέταλλο στην επιφάνεια του αυτοκινήτου σας και να προχωρήσουμε στην επόμενη ενότητα.

Είναι καιρός να ζωγραφίσει το έμπλαστρο αυτοκίνητο που έχετε εργαστεί επάνω. Πριν το κάνετε αυτό, να πάρει τις περιοχές γύρω από το κρυμμένο σωστά χρησιμοποιώντας πλαστικά φύλλα και κολλητική ταινία. Τα σκουριασμένα περιοχές που βρίσκονται κοντά στο φινίρισμα χρωμίου του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει επίσης να καλύπτονται από κατάλληλα. Τώρα, εφαρμόστε ένα αντισκωριακό σε αυτές τις περιοχές πριν από την προνομιακή και το χρώμα. Χρησιμοποιήστε το σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Αυτό το προϊόν συμβάλλει μελλοντική προστασία. Από τη στιγμή που είναι ξηρό, εφαρμόστε ένα χέρι αστάρι και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει τελείως. Τώρα είναι η ώρα για την αφή επάνω διαδικασία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή απόχρωση χρώμα και τον τύπο που ταιριάζει καλά με τις γύρω χρώμα βαφής αυτοκινήτων. Εφαρμόστε το προσεκτικά για να καλύψει την κατεστραμμένη επιφάνεια. Μπορείτε να εφαρμόσετε 2-3 στρώσεις, όπως απαιτείται. Βεβαιωθείτε ότι έχετε να περιμένετε μεταξύ των παλτά για το στέγνωμα.

Μόλις στεγνώσει το χρώμα μακριά, ήρθε η ώρα για να αφαιρέσετε τα πλαστικά φύλλα και ταινίες και να πλύνετε το αυτοκίνητό σας.

Με την υπογραφή Sianis Service

Check Also

Μεσοθεραπεία από την Tsioumas Clinic για να Ζούμε Όμορφα!

Η μεσοθεραπεία είναι η πρακτική της ενέσιμης διείσδυσης μικρών ποσοτήτων φαρμακευτικών ουσιών και/ή βιταμινών. Η …