Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019
Home / Διασκεδάζουμε / Βιβλίο / Πρόταση βιβλίου για τον μήνα Νοέμβριο

Πρόταση βιβλίου για τον μήνα Νοέμβριο

Για τον μήνα Νοέμβριο διαλέξαμε ένα σχετικά καινούργιο βιβλίου που πιστεύουμε πως θα σας αρέσει και θα σας κινήσει το ενδιαφέρον όπως εμάς.

Για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία είναι <<Η Σκοτεινή Πλευρά του Ήλιου>> της ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ..

9786180116304-200-11915559786180116304-1000-1191555_pop1

Είναι ένα ευκολοδιάβαστο και πολύ συγκινητικό βιβλίο, με πρωτότυπη και γεμάτη μυστήριο υπόθεση που σίγουρα σε καθηλώνει μέχρι και το τελευταίο φύλλο..

Όπως πάντα η συγραφέας έγραψε ένα συγκλονιστικό βιβλίο..

Λίγα Λόγια για το βιβλίο:

Η μοίρα της Μάγδας Αυγέρη είχε καθορίσει την πορεία της ζωής της πολύ πριν από τη γέννησή της. Ένα παλιό, ξεχασμένο μπαούλο, κρυμμένο καλά για πολλά χρόνια, φέρνει στο φως το μυστικό της οικογένειας. Και τότε εκείνη, εγκαταλείποντας τις σπουδές της στη Νομική, γίνεται αυτό που ήταν προδιαγεγραμμένο: Διάσημη ζωγράφος! Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους που την ώθησαν να επιλέξει αυτό τον δρόμο και κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι πίσω από τα ψυχρά, γκρίζα μάτια της ο φόβος είναι ο καθημερινός επισκέπτης που ορίζει τη ζωή της, τις αντοχές της, ακόμη και τον έρωτα! Κι όσο περισσότερο τη στεφανώνει η επιτυχία, τόσο πιο πολύ την αγκαλιάζει ο πανικός. Μέχρι που μια μέρα με καταρρακτώδη βροχή θα φέρει στον δρόμο της έναν άγνωστο άνδρα που θα την κάνει να μη φοβάται πια. Κι εκεί που πιστεύει πως επιτέλους ελευθερώθηκε από ό,τι τη βάραινε τόσα χρόνια, τα πρώτα περίεργα, σκοτεινά σημάδια αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα… και τότε αρχίζει η άνιση πάλη με τη φθορά, τον χρόνο, τη λάμψη.

Μερικές φορές, όταν τα σύννεφα του μυαλού σκοτεινιάζουν τον ήλιο του και το οδηγούν σε απύθμενα, μαύρα πηγάδια, μπορεί να είναι γιατί η ψυχή δεν άντεξε τον πόνο ή γιατί φοβήθηκε ή γιατί χάθηκε..

Καλή Ανάγνωση………………..