Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019
Home / Συντήρηση κλιματιστικού αυτοκινήτου, με την υπογραφή Sianis Service.

Συντήρηση κλιματιστικού αυτοκινήτου, με την υπογραφή Sianis Service.

Τα περισσότερα αυτοκίνητα σήμερα διαθέτουν κάποιο σύστημα κλιματισμού είτε αυτό είναι ένα απλό air condition (A/C) ή κάποιο έξυπνο σύστημα clima.
Καλό είναι να κάνουμε μια γενική συντήρηση και έναν γενικό έλεγχο στο σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου μας σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Για παράδειγμα αν ο κλιματισμός δεν λειτουργεί σωστά τότε ενδέχεται να έχει μειωθεί η στάθμη του ψυκτικού υγρού και να χρειάζεται συμπλήρωση.

Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να λειτουργεί σωστά το air condition ή το clima του αυτοκινήτου μας προκειμένου να μπορούμε για παράδειγμα να ξεθαμπώνουμε το παρμπρίζ τον χειμώνα και να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ορατότητα.

Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξουμε κατά τη συντήρηση του κλιματιστικού του αυτοκινήτου ή του όποιου άλλου οχήματος μας, είναι ο ταυτόχρονος καθαρισμός ή η αντικατάσταση του φίλτρου της καμπίνας των επιβατών.
Η εργασία αυτή είναι σημαντική προκειμένου ο αέρας μέσα στο αυτοκίνητο να είναι καθαρός και άρα το ταξίδι μας να είναι πιο άνετο και πιο ασφαλές.

Πάντα με την υπογραφή Sianis Service.

Check Also

Πόνος περιόδου & Φυσικοί τρόποι να τον αντιμετωπίσεις!

Από τις κοιλιακές κράμπες μέχρι τη μυϊκή δυσκαμψία και τους πόνους χαμηλά στην πλάτη και …