Πέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2018
Home / Μύρισε Ελλάδα / Μαγειρική / Σκορδόψωμο με παρμεζάνα

Σκορδόψωμο με παρμεζάνα

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μπαγκέτα ψωμί
  • 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
  • Ρίγανη

Εκτέλεση

  1. Βάζετε στο μούλτι τα σκόρδα, το βούτυρο και τη ρίγανη και τα πολτοποιείτε.
  2. Κόβετε το ψωμί σε φέτες και αλείφετε με το μείγμα.
  3. Ψήνετε στο γκριλ τις φέτες μέχρι να ροδίσουν.
  4. Πασπαλίζετε με παρμεζάνα και αν θέλετε και μαϊντανό και σερβίρετε.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Check Also

Η ιστορία της μπουγάτσας / Filo Filo

Επισκεφθήκαμε το μουγατσοπωλείο Filo Filo στην Καλλιθέα! Στο κατάστημα Filo Filo θα βρείτε την αυθεντική …