Σάββατο, 6 Ιούνιος 2020
Home / Zούμε Όμορφα / Τα οφέλη του ψωμιού ολικής άλεσης για να Ζούμε Όμορφα!

Τα οφέλη του ψωμιού ολικής άλεσης για να Ζούμε Όμορφα!

Στην αναζήτηση προϊόντων που βελτιώνουν με τα θρεπτικά τους συστατικά την υγεία και τη φυσική μας κατάσταση, η αντικατάσταση του λευκού ψωμιού από ένα πολύσπορο, θα πρέπει να είναι στις πρώτες μας επιλογές.

Το ψωμί ολικής αλέσεως και το πολύσπορο ψωμί σίγουρα υπερτερούν διατροφικά σε σχέση με το λευκό ψωμί. Περιέχουν σύνθετους υδατάνθρακες και φυτικές ίνες και εφοδιάζουν τον οργανισμό με ενέργεια για να φέρετε εις πέρας όλα αυτά που θέλετε να προλάβετε μέσα στην ημέρα, βοηθούν την σταθεροποίηση των επιπέδων του σακχάρου του αίματος, την ενίσχυση του μεταβολισμού, τη διατήρηση ενός φυσιολογικού σωματικού βάρους, την μείωση της κακής χοληστερίνης και την πρόληψη της δυσκοιλιότητας. Επιπλέον προσφέρουν στον οργανισμό πληθώρα βιταμινών και ιχνοστοιχείων όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μαγνήσιο, φώσφορο και ασβέστιο αλλά και σίδηρο!

Το πολύσπορο ψωμί παρασκευάζεται από όλα τα δημητριακά (σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, βρόμη, καλαμπόκι, ρύζι, κεχρί). Είναι εξίσου θρεπτικό με το ψωμί ολικής άλεσης, αλλά ελαφρώς πιο θερμιδογόνο, λόγω των πολλών ειδών καρπού που περιέχει. Δεν παύει όμως να είναι η πιο υγιεινή επιλογή μετά το ολικής άλεσης. Μάλιστα, περιέχει μεγαλύτερη ποικιλία βιταμινών και ιχνοστοιχείων, επειδή παράγεται από διαφορετικά είδη δημητριακών (σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη, βρόμη, καλαμπόκι κλπ.).

Στην Αρτίνα ότι κι αν επιλέξετε, φροντίζουν να αποτελεί την απόλυτη απόλαυση!

Εμείς για να Ζούμε Όμορφα επιλέγουμε Αρτίνα καθημερινά!

Ακολουθήστε μας!

Εάν ψάχνετε μοναδική ποιότητα, ασυναγώνιστες τιμές αλλά & άριστη εξυπηρέτηση ένα είναι το όνομα!

 

Artina Bakery

*ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΟΥΣ 60

*ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 52

*ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Τηλ. Επικοινωνίας: 21 3023 3233

Check Also

Η φλέβα της αγάπης ….

Όλα ξεκίνησαν από μια φλέβα !!! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί φοράμε τη βέρα ή το …