Πέμπτη, 21 Ιανουάριος 2021
Home / Καλλωπίζουμε / Θέλεις διάρκεια στο κραγιόν σου; Διάβασε!

Θέλεις διάρκεια στο κραγιόν σου; Διάβασε!

Όλες μας θέλουμε να διαρκεί περισσότερο το κραγιόν μας, ώστε να μη δείχνει ξεβαμμένο και αντιαισθητικό κατά τη διάρκεια της ημέρας και να μη χρειάζεται να το ανανεώνουμε συνεχώς. Το πρόβλημα όμως είναι πως τα κραγιόν που διαρκούν πάρα πολύ δεν ξέρουμε τι έχουν μέσα, και μάλλον δεν θέλουμε να μάθουμε!

Η λύση βρίσκεται στα απλά μας κραγιόν, μαζί με μερικά tips!

  • Το είδος του κραγιόν

Είναι γνωστό ότι τα ματ κραγιόν κρατάνε περισσότερο πάνω στα χείλη από τα λιπγκλός, λόγω του υλικού και της υφής τους. Παρ’ όλα αυτά, αν προτιμάτε να φοράτε λιπγκλός γενικά, υπάρχει τρόπος να το διατηρήσετε. Περάστε πρώτα όλη την έκταση των χειλιών σας με ένα μολύβι σε ανάλογο χρώμα, βάλτε από πάνω λίγο κονσίλερ και τέλος εφαρμόστε το λιπγκλός.

  • Ενυδατώστε!

Ένας βασικός λόγος που το κραγιόν δεν «κάθεται» σωστά και φεύγει γρηγορότερα από το κανονικό, είναι ότι δεν ενυδατώνουμε καλά τα χείλη μας. Πώς θα εφαρμόσει σωστά το κραγιόν πάνω στα σκασίματα; Το μυστικό είναι να βάλετε λίγο διάφανο lip balm στα χείλη σας, να το αφήσετε δέκα λεπτά να δράσει και μετά να το αφαιρέσετε ταμποναριστά. Ο σκοπός είναι να μην έχετε ούτε ξηρά ούτε λιπαρά χείλη, γιατί έτσι το κραγιόν δε «στέκεται».

  • Χρησιμοποιήστε μολύβι χειλιών!

Ποτέ, μα ποτέ μην ξεκινάτε να βάζετε κραγιόν χωρίς να έχετε κάνει πρώτα το περίγραμμα με μολύβι χειλιών. Τα χείλη φαίνονται απεριποίητα και πασαλειμμένα εάν δεν χρησιμοποιήσετε πρώτα μολύβι χειλιών, με αποτέλεσμα το μακιγιάζ να μοιάζει βιαστικό και πρόχειρο.

  • Πούδρα

Η πούδρα σταθεροποιεί τη βάση του προσώπου, άρα γιατί να μην μπορεί να σταθεροποιήσει και το χρώμα των χειλιών; Αφού βάλετε το κραγιόν σας, ταμπονάρετε ελαφρά τα χείλη σας με μια πολύ λεπτή στρώση διάφανης πούδρας και ύστερα περάστε άλλη μια στρώση κραγιόν. Έτσι τα δύο καλλυντικά θα αναμειχθούν δίνοντας ένα σταθερό αποτέλεσμα!

Με αυτά τα απλά tips, θα απαλλαγείτε από το άγχος του αν το κραγιόν δεν δείχνει πια τόσο καλό πάνω σας ή πού θα βρείτε μέρος για να το ανανεώνετε. Το μακιγιάζ σας θα είναι ολοκληρωμένο και θα σας αναδεικνύει καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Πηγή: E Diva.gr

Check Also

Εδώ θα βρεις τον τρόπο για να βάζεις τέλεια το eyeliner σου!

Ας μιλήσουμε για το eyeliner, αυτό το προϊόν που με μια κίνηση μπορεί να σου …