Δευτέρα, 20 Μάιος 2019
Home / Καλλωπίζουμε / Τρεις σημαντικοί λόγοι που λαδώνουν τα μαλλιά σου

Τρεις σημαντικοί λόγοι που λαδώνουν τα μαλλιά σου

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν το λάδωμα του τριχωτού της κεφαλής τους, ακόμα και αν έχουν λουστεί λίγες ώρες πριν.

Εσείς όμως ξέρετε ποιος είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό;

Αν όχι είμαστε εμείς εδώ για να σας πούμε τους τρεις σημαντικούς λόγους που παρουσιάζεται το πρόβλημα και θα σας δείξουμε και τρόπους και tips για να μην ξανά λαδώσουν τα μαλλιά σας ΠΟΤΕ!!!

  • Δεν ξεπλένουμε καλά τα μαλλιά μας. Όσο καλά τρίβουμε και κάνουμε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με το σαμπουάν, τόσο καλά πρέπει να τα ξεπλένουμε μετά. Αφήνουμε το νερό να τρέχει στο κεφάλι μας και παράλληλα τρίβουμε τις ρίζες και τις άκρες για να φύγει και το παραμικρό ίχνος σαμπουάν.

 

  • Χρησιμοποιούμε λάθος τα προϊόντα styling. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το λάδι για τις άκρες, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει στις ρίζες των μαλλιών μας. Αρκούν τα υπολείμματα στα δάχτυλά μας και μία ασυναίσθητη επαφή των χεριών μας, με το τριχωτό της κεφαλής για να δούμε τα μαλλιά μας λιπαρά, το επόμενο λεπτό.

 

  • Λούζουμε σε καθημερινή βάση τα μαλλιά μας. Είναι μία από τις πιο βασικές αιτίες να χαλάσει το pH της τρίχας και να παρουσιάζουμε έντονη λιπαρότητα.

Σε περίπτωση που έχετε συνηθίσει να λούζετε καθημερινά τα μαλλιά σας και τώρα αποφασίσετε να τα αφήσετε 1 ημέρα για να επανέλθει το pH τους.

Τα μαλλιά πρέπει να λούζονται μέρα πάρα μέρα.

Με την υπογραφή της Ανδριάνας Μπουρνάκη

Check Also

Κούρα Ομορφιάς στο σπίτι! Ζούμε Όμορφα!

Υπάρχουν βδομάδες ολόκληρες που δεν σας μένει χρόνος για beauty-shoping ή για επίσκεψη στο spa. …