Πέμπτη, 21 Μάρτιος 2019
Home / Καλλωπίζουμε / Βάλε τέλος στους μαύρους κύκλους

Βάλε τέλος στους μαύρους κύκλους

Οι μαύροι κύκλοι δεν κοιτούν ηλικία. Για αυτό και εμείς θα μοιραστούμε μαζί σας φυσικούς τρόπους για να τους αντιμετωπίσεις.

Μια από τις πιο γνωστές λύσεις είναι το αγγούρι. Το αγγούρι περιεχέι υψηλή περιεκτικότητα σε νερό καθώς και έχει Βιταμίνη Κ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να ενυδατώνουν την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια και συμβάλλουν στη μείωση τυχόν φλεγμονής (πρήξιμο) ή αποχρωματισμού. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κόψεις το αγγούρι, ενώ το έχεις βάλει στο ψυγείο να παγώσει, σε λεπτές φέτες και να τα τοποθετήσεις στα μάτια σου για λίγη ώρα.

Το αβοκάντο είναι μια έξυπνη και αποτελεσματική λύση για την μείωση των μαύρων κύκλων.  Το αβοκάντο μπορεί να συμβάλλει στην ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής κάτω από τα μάτια.

Απλά τοποθέτησε μια φέτα αβοκάντο κάτω από κάθε μάτι και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα θα δεις τρομερά αποτελέσματα.

Άλλος τρόπος είναι η πατάτα.  Κόβεις δύο λεπτές φέτες από μία πατάτα (αν θέλεις βάλε τες πρώτα στο ψυγείο) και τοποθέτησε τες πάνω στα μάτια σου για 15-20 λεπτά. Χάρη στα συστατικά που περιέχουν, οι πατάτες μπορούν να «φωτίσουν» το πρόσωπο (δρουν ως φυσικό λευκαντικό) και να μειώσουν τις σακούλες.

Πλούσιο σε βιταμίνες C και Κ, που ενισχύει την επιδερμίδα στο να είναι πιο λαμπερή, είναι ο μαϊντανός. Βοηθάει κι αυτός στη μείωση των μαύρων κύκλων στην περιοχή των ματιών. Οπότε ανακάτεψε σε ένα μπολ λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό με ζεστό νερό, που θα τον βοηθήσει να απελευθερώσει τους χυμούς του, και άφησέ το μείγμα να κρυώσει. Ανακάτεψε καλά και εμπότισε μερικά pads ή κομματάκια βαμβάκι στο υγρό. Εφάρμοσε στα μάτια σου και άφησε για 10-15 λεπτά.

Check Also

Σωστή χρήση του concealer σου για να Ζεις Όμορφα!

Το concealer είναι αναμφισβήτητα αγαπητό από όλες τις γυναίκες. Κρύβει τους μαύρους κύκλους, την κούραση, και σε …