Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019
Home / Καλλωπίζουμε / Tips / Η Βάλια Βασιλάκη προτείνει… «Eyelash Lift» Κερατίνης!

Η Βάλια Βασιλάκη προτείνει… «Eyelash Lift» Κερατίνης!

Το «Eyelash Lift» είναι μία τεχνική που τα τελευταία χρόνια σαρώνει στο εξωτερικό και έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής και στη χώρα μας. Πρόκειται για την «ανόρθωση βλεφαρίδων» που πραγματοποιείται με τη χρήση κερατίνης επάνω στις ίδιες τις βλεφαρίδες και έχει διάρκεια οκτώ με δώδεκα εβδομάδες.

Με την συγκεκριμένη τεχνική :

  • Aνανεώνεται η όψη του προσώπου
  • Αποκτούμαι ένα ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα
  • Οι βλεφαρίδες γίνονται ομοιόμορφες, καμπυλωτές, πυκνές, μακριές, πλούσιες και παράλληλα τις θρέφει σε βάθος, ώστε να παραμένουν υγιείς
  • Θα πρέπει να αποφύγετε και την επαφή με προϊόντα καθαρισμού γύρω από την περιοχή των ματιών για 48 ώρες.  Μετά το πέρας των 48 ωρών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκ νέου όλα εκείνα τα αγαπημένα σας προϊόντα για το μακιγιάζ των ματιών σας, από τις σκιές και τα μολύβια ματιών μέχρι και τη μάσκαρα, που θα τονίσει ακόμα περισσότερο τις βλεφαρίδες και φυσικά, το βλέμμα σας.

  • Κερδίστε πολύτιμο χρόνο κατά την διάρκεια του βαψίματός σας
  • Ιδανικό για γυναίκες με ίσιες και καθοδικές βλεφαρίδες
  • Παρέχει θρεπτικές ουσίες, βιταμίνες και ειδικές πρωτεΐνες στις βλεφαρίδες σας με σκοπό την ενίσχυσή και την ανάπτυξη τους

Η θεραπεία Lashes Lamination αποτελείται από 2 συστατικά, την Keratin Booster και την Colour Booster. Το Lashes Lamination μπορεί να εφαρμοστεί ανεξαρτήτως μεθόδου Powerlifting. Μετά την θεραπεία του Lamination, οι βλεφαρίδες σας είναι πιο υγιείς, πιο ισχυρές και πιο ανθεκτικές.

Της Βάλιας Βασιλάκη

Η Βάλια Βασιλάκη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο ΙΕΚ Αισθητικής άκρων – Ποδολογίας στα Χανιά. Το 2005 εμπλουτίζει της γνώσεις της με σεμινάρια Ονυχοπλαστικής, Μακιγιάζ και Permanent Make up στο Ηράκλειο της Κρήτης. Από το 2007 έως το 2010 συνεργάζεται ως αντιπρόσωπος Κρήτης γνωστών επαγγελματικών προϊόντων, της Θεσσαλονίκης. Το 2013 την βρίσκει στην πρώτη θέση του Παγκρήτιου Φεστιβάλ Ομορφιάς και Styling στο Νυφικό Μακιγιάζ. Δύο χρόνια αργότερα, φέρνει στο Ρέθυμνο την τεχνική των Extensions Eyelashes One by One και λίγους μήνες μετά την μέθοδο Volume Eyelashes Extension. Παράλληλα, παρακολουθεί σεμινάρια Ημιμόνιμου Μακιγιάζ φρυδιών, ματιών αλλά και χειλιών.

Με έδρα το Ρέθυμνο, η Βάλια Βασιλάκη τα τελευταία 10 χρόνια είναι ιδιοκτήτρια πλέον δύο Nail Studio και δίπλα σε κάθε γυναίκα που αγαπά και θέλει να φροντίζει τον εαυτό της!

 

Επιμέλεια Σύνταξης : Ιφιγένεια Κίκη

 

Check Also

Σωστή χρήση του concealer σου για να Ζεις Όμορφα!

Το concealer είναι αναμφισβήτητα αγαπητό από όλες τις γυναίκες. Κρύβει τους μαύρους κύκλους, την κούραση, και σε …