Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2019
Home / Καλλωπίζουμε / Tattoo / Η Βάλια Βασιλάκη προτείνει… Tattoo Φρυδιών τρίχα-τρίχα / Τεχνική Microblading

Η Βάλια Βασιλάκη προτείνει… Tattoo Φρυδιών τρίχα-τρίχα / Τεχνική Microblading

Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με την τεχνική τρίχα – τρίχα

Μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας το πιο φυσικό αποτέλεσμα πάνω στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με την εξελιγμένη χειροκίνητη τεχνική τρίχα – τρίχα δημιουργώντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στα φρύδια σας.

Με την μέθοδο αυτή σχηματίζουμε γραμμές στα φρύδια σας για την πιο φυσική εμφάνιση τους καθώς επίσης έχουμε την δυνατότητα ενός επανασχηματισμού των τριχών των φρυδιών σας.

Το μέγεθος της τρίχας μπορεί να οριστεί από πολύ λεπτή έως πολύ παχιά λόγω της μεγάλης ποικιλίας σε βελόνες.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία, μοναδική στο είδος της, λειτουργεί με την χρήση αποστειρωμένων βελονών τοποθετημένες παράλληλα μεταξύ τους και προσφέρει τις παρακάτω εγγυήσεις :

1. 100% αποστείρωση
2. ελάχιστος πόνος
3. πλήρης έλεγχος και κατά την διάρκεια της εφαρμογής
4. 100% επιτυχία χωρίς μηχανική υποστήριξη
5. γρήγορη επούλωση
6. ανανέωση κάθε 1-2 χρόνια

Το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών ή τατουάζ φρυδιών είναι μια επαγγελματική τεχνική που συνίσταται στην μικρο- εμφύτευση υποαλλεργικών χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο.
Κατά την εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ χρησιμοποιούνται ειδικές βελόνες που εισάγουν την χρωστική στον υποδόριο.
Το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή των φρυδιών σε περίπτωση αραιών, ανόμοιων ή κακοσχηματισμένων φρυδιών για να δώσουμε ένα ομοιόμορφο και άρτιο αποτέλεσμα ή ακόμα και για ένα ολικό μόνιμο μακιγιάζ σε περίπτωση ολικής απώλειάς του (π.χ. αλωπεκία).

Το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών έχει διάρκεια περίπου 2-4 χρόνια. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ο τύπος του δέρματος , σε ποια ηλικία βρίσκεται ο πελάτης (όσο πιο νέος τόσο λιγότερο διαρκεί το μόνιμο μακιγιάζ λόγω της συχνής ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος) και κατά πόσο καλά θα το φροντίσει στην συνέχεια.
Ο χειρότερος εχθρός του μόνιμου μακιγιάζ είναι ο ήλιος διότι επιταχύνει την παραγωγή των κυττάρων με συνέπεια να ξεθωριάζει πολύ σύντομα την απόχρωση της χρωστικής. Επίσης όλα τα δερμοκαλλυντικά που περιέχουν ρετινόλη (VIT A) απαγορεύονται να εφαρμόζονται πάνω στο μόνιμο μακιγιάζ διότι η ρετινόλη κάνει παθητική απολέπιση καθώς επίσης και οι θεραπείες οξέων φρούτων και χημικών peelings.

Πριν την εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ:

Σχηματίζουμε με ένα μολύβι το σχήμα που θα δώσουμε στα φρύδια σας και το αποφασίζουμε από κοινού ΠΑΝΤΑ. Πάνω στο σχέδιο γίνεται το μόνιμο μακιγιάζ.

Χρησιμοποιούμε αναισθητική κρέμα πριν και κατά την διάρκεια της συνεδρίας του μόνιμου μακιγιάζ για να ελαχιστοποιήσουμε το αίσθημα του πόνου.
Στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών το χρώμα τις πρώτες εφτά ημέρες θα είναι 1-2 τόνους πιο έντονο από το τελικό αποτέλεσμα.Μετά την δεύτερη μέρα θα δημιουργηθεί εφαλκίδα (κάπαλο) το οποίο δεν θα πρέπει να πειραχτεί καθόλου και θα πέσει μόνο του την πρώτη εβδομάδα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες περιποίησης που θα σας δώσουμε εμείς. Μετά τις 27 ημέρες που γίνεται και η ανανέωση των κυττάρων μας γίνεται ένα υποχρεωτικό ρετουζ.

 

Της Βάλιας Βασιλάκη

Η Βάλια Βασιλάκη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο ΙΕΚ Αισθητικής άκρων – Ποδολογίας στα Χανιά. Το 2005 εμπλουτίζει της γνώσεις της με σεμινάρια Ονυχοπλαστικής, Μακιγιάζ και Permanent Make up στο Ηράκλειο της Κρήτης. Από το 2007 έως το 2010 συνεργάζεται ως αντιπρόσωπος Κρήτης γνωστών επαγγελματικών προϊόντων, της Θεσσαλονίκης. Το 2013 την βρίσκει στην πρώτη θέση του Παγκρήτιου Φεστιβάλ Ομορφιάς και Styling στο Νυφικό Μακιγιάζ. Δύο χρόνια αργότερα, φέρνει στο Ρέθυμνο την τεχνική των Extensions Eyelashes One by One και λίγους μήνες μετά την μέθοδο Volume Eyelashes Extension. Παράλληλα, παρακολουθεί σεμινάρια Ημιμόνιμου Μακιγιάζ φρυδιών, ματιών αλλά και χειλιών.

Με έδρα το Ρέθυμνο, η Βάλια Βασιλάκη τα τελευταία 10 χρόνια είναι ιδιοκτήτρια πλέον δύο Nail Studio και δίπλα σε κάθε γυναίκα που αγαπά και θέλει να φροντίζει τον εαυτό της.

 

Συντακτική Επιμέλεια: Ιφιγένεια Κίκη

Check Also

Σωστή χρήση του concealer σου για να Ζεις Όμορφα!

Το concealer είναι αναμφισβήτητα αγαπητό από όλες τις γυναίκες. Κρύβει τους μαύρους κύκλους, την κούραση, και σε …