Κυριακή, 19 Μάιος 2019
Home / Καλλωπίζουμε / Tips / Βρες τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως ανάλογα το σχήμα προσώπου σου!!!

Βρες τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως ανάλογα το σχήμα προσώπου σου!!!

Πολλές γυναίκες που έχουν πρόβλημα όρασης και φορούν γυαλιά αισθάνονται μειονεκτικά και φορούν φακούς επαφής.

Όμως εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε ιδέες και τι σου πάει στο πρόσωπό σου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου.

Όλα τα σχήματα προσώπου, έχουν δυνατά και αδύναμα σημεία, έτσι πρέπει να βρεις τα ιδανικά γυαλιά που θα κρύβουν τυχόν ατέλειες και θα γλυκάνουν την εικόνα του προσώπου σου με το σχήμα και το σχέδιο τους. Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τις επιλογές που υπάρχουν ανάλογα το σχήμα προσώπου σου.

  • Στο οβάλ πρόσωπο, θεωρείται το ιδανικό καθώς του ταιριάζουν όλα τα στυλ των γυαλιών οράσεως. Αν ανήκεις σε αυτό το σχήμα, είσαι προνομιούχος και μπορείς να φορέσεις ότι σου αρέσει.
  • Στο ορθογώνιο σχήμα προσώπου, θέλεις να απαλύνεις τις γωνίες του προσώπου σου και για αυτό το λόγο τα γυαλιά οράσεως πρέπει να έχουν διακριτικό σχήμα, χωρίς έντονες γωνίες. Μην επιλέξεις πολύ χοντρό σκελετό γιατί θα αγριέψει την όψη του προσώπου σου. Το μήκος των γυαλιών πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το πρόσωπό σου, ενώ το πλάτος πρέπει να είναι μικρό για να γλυκάνει το μήκος του προσώπου.
  • Στο τετράγωνο πρόσωπο ταιριάζουν μεγάλα στρογγυλεμένα γυαλιά που θα δώσουν την αίσθηση του μήκους στο πρόσωπο. Επίλεξε αυτά που έχουν διχρωμία, ή αυτά που έχουν στο κάτω μέρος τους λεπτότερο σκελετό.
  • Στο στρόγγυλο πρόσωπο, τα γυαλιά οράσεως που ταιριάζουν είναι αυτά που έχουν χονδρό σκελετό και μακρόστενους φακούς, έτσι ώστε να δώσουν την εντύπωση του πλάτους στο πρόσωπο.
  • Στο πρόσωπο με σχήμα καρδιά ταιριάζουν τα γυαλιά που είναι πιο μεγάλα σε μέγεθος και διαθέτουν ένταση στο κάτω μέρος τους.

Με την υπογραφή της Ανδριάνας Μπουρνάκη

Check Also

Κούρα Ομορφιάς στο σπίτι! Ζούμε Όμορφα!

Υπάρχουν βδομάδες ολόκληρες που δεν σας μένει χρόνος για beauty-shoping ή για επίσκεψη στο spa. …