Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019
Home / Zούμε Όμορφα / Ζούμε Όμορφα στη Λίμνη Λιμνιώνα της Ζακύνθου

Ζούμε Όμορφα στη Λίμνη Λιμνιώνα της Ζακύνθου

Η παρουσιάστρα Μαρία Δημητρέλλη και το Ζούμε Όμορφα βρέθηκαν στη λίμνη Λιμνιώνα της πανέμορφης Ζακύνθου!

Οι συνεργάτες μας θέλοντας πάντα να σας προτείνουν τα καλύτερα, επέλεξαν να δοκιμάσουν την κατάδυση και σας την προτείνουν ανεπιφύλακτα!

Κολύμπησαν στα γαλαζοπράσινα νερά της περιοχής, απόλαυσαν τον βυθό και χάρισαν μοναδικές στιγμές στον εαυτό τους, στο καλοκαιρινό οδοιπορικό του Ζούμε Όμορφα!

Η λίμνη Λιμνιώνας αποτελεί μία από τις απόκρυφες ομορφιές της Ζακύνθου, συνδυάζοντας την φυσική και την άγρια ομορφιά. Ο συνδυασμός του βουνού και της θάλασσας δημιουργεί ένα τοπίο τόσο ελκυστικό που η ομορφιά του μπορεί να χαρακτηριστεί δικαίως παραδεισένια…

Για να φτάσετε στη λίμνη Λιμνιώνα πρέπει πρώτα να φτάσετε στο ορεινό χωριό του Αγίου Λέοντα και από εκεί, ακολουθώντας τις πινακίδες να διασχίσετε μερικά χιλιόμετρα πρόσφατου ασφαλτόδρομου που κατηφορίζει προς την θάλασσα και καταλήγει σ’ έναν ευρύχωρο πλάτωμα όπου μπορείτε να παρκάρετε.
Εδώ η θάλασσα, ιδιαίτερα όμορφη για το βάθος και τις σπηλιές της είναι ιδανική για τους οπαδούς του snorkeling, εκτός των άλλων γιατί η μοναδική παραλία που υπάρχει είναι πραγματικά μικροσκοπική και για να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο πρέπει να περιοριστείτε να απλώσετε την πετσέτα σας σε επίπεδα και λεία βράχια.

Για όσους αγαπούν τις σπηλιές αξίζει τον κόπο να επισκεφθούν την πρώτη που φαίνεται κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια δεδομένου ότι, μόλις φτάσουν στο βάθος αρκεί να ρίξουν μια ματιά κάτω από το νερό για να αντιληφθούν ότι η σπηλιά συνεχίζεται αλλά μόνο για τους λάτρεις των extreme σπορ!

 

Δείτε το Βίντεο και ελάτε να ζήσουμε μαζί μοναδικές στιγμές στα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας!

 

Επιμέλεια Σύνταξης: Ιφιγένεια Κίκη

Check Also

Γράφοντας βιωματικά με την Ιφιγένεια… ‘Αντίο για απόψε…’

Όταν ξεκίνησα να γράφω για ΄σένα ήταν ήδη πολύ αργά… Ρωτούσα απεγνωσμένα για μέρες –στην …