Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2020
Home / Zούμε Όμορφα / Ζούμε Όμορφα στην Ζάκυνθο!

Ζούμε Όμορφα στην Ζάκυνθο!

Η Μαρία Δημητρέλλη και όλη η ομάδα του Ζούμε Όμορφα ταξίδεψαν στην πανέμορφη Ζάκυνθο!
Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, έκαναν μία στάση στο Λαγανά της Ζακύνθου.

Ο Λαγανάς βρίσκεται 9 χμ της πόλης της Ζακύνθου όπου αποτελεί το δημοφιλέστερο και πιο πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο του νησιού. Η μεγαλύτερη ανάπτυξη του χωριού βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του χωριού που οδηγεί στην παραλία.

Στο Λαγανά υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ξενοδοχεία, studios, επιπλωμένα διαμερίσματα, bungalows. Πολλά από αυτά είναι παραθαλάσσια, ενώ άλλα είναι διασκορπισμένα μέσα στο χωριό.

Όλο το χωριό είναι κατάσπαρτο από ταβέρνες και εστιατόρια που σας προσφέρουν γευστικές απολαύσεις όχι μόνο από την ελληνική, παραδοσιακή κουζίνα αλλά και από την διεθνή!

Αν οι καλοκαιρινές σας διακοπές φέτος το καλοκαίρι είναι στη Ζάκυνθο, μην ξεχάσετε να περάσετε υπέροχες στιγμές στο Λαγανά!

Ο κόλπος του Λαγανά είναι από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα ( μήκος ακτών 20χμ). Υπάρχουν αρκετοί ελαιώνες ενώ ένα πευκόφυτο παραθαλάσσιο δάσος που αποτελεί το φυσικό όριο του Λαγανά με το Καλαμάκι.

Η τουριστική κίνηση είναι έντονη στην περιοχή κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Στο χωριό αυτό χτυπάει η καρδιά του καλοκαιριού αφού η διασκέδαση και κυρίως η νυχτερινή είναι ξέφρενη. Η μεγαλύτερη ανάπτυξη του χωριού βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του χωριού που οδηγεί στην παραλία. Κατά μήκος αυτού του δρόμου υπάρχουν όλων των ειδών τα μαγαζιά και κυρίως νυχτερινά μπαρ. Αξίζει να επισκεφτείτε τον παραδοσιακό οικισμό της Σαρακίνας για να γνωρίσετε από κοντά την παλιά αρχιτεκτονική της Ζακύνθου. Δεν προτείνετε σε παραθεριστές που θέλουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με ηρεμία και χαλάρωση.

Δείτε το Βίντεο και ελάτε να ζήσουμε μαζί μοναδικές στιγμές στο Λαγανά Ζακύνθου!

Αποστολή : Ζάκυνθος

Μια παραγωγή της MD Productions

Check Also

Οσα δεν ξέραμε για τα όνειρα !!

Κοίμασαι …ξυπνάς και έχεις δεί ένα όνειρο ..σου χαλάει την διάθεση και δεν ξέρεις τι …