Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019
Home / Zούμε Όμορφα / Ζούμε Όμορφα στο Μύρτο Κεφαλλονιάς

Ζούμε Όμορφα στο Μύρτο Κεφαλλονιάς

Η Μαρία Δημητρέλλη και όλη η ομάδα του Ζούμε Όμορφα ταξίδεψαν στην υπέροχη Κεφαλλονιά!

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού δεν μπορούσαν να μην επισκεφτούν την παραλία »Μύρτος» της Κεφαλλονιάς!

Η παραλία Μύρτος αποτελεί το σήμα κατατεθέν για την Κεφαλλονιά. Είναι μία από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού, αν όχι η γνωστότερη. Η συγκεκριμένη παραλία έχει βραβευτεί πολλές φορές διεθνώς (και όχι άδικα) και κάθε χρόνο βραβεύεται με την γαλάζια σημαία του ΕΟΤ!

Κι όταν πια κατεβεί κανείς κι έρχεται αντιμέτωπος με το απέραντο γαλάζιο, μαγεύεται. Είναι η θάλασσα στην οποία πρέπει να κολυμπήσετε. Τα γαλαζοπράσινα νερά της, με ή χωρίς κύμα θα κάνουν το μπάνιο σας αξέχαστο και δε θα αντισταθείτε – θα βγάλετε πολλές πολλές φωτογραφίες!

Η παραλία του Μύρτου είναι πλήρως οργανωμένη και θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για να απολαύσετε το μπάνιο σας από νωρίς το πρωί εώς αργά το βράδυ. Μην φύγετε αν πρώτα δεν δείτε το ηλιοβασίλεμα το οποίο θα σας μείνει αξέχαστο!

Το τοπίο στον Μύρτο είναι μοναδικό, καθώς καταπράσινη βλάστηση, άγρια βράχια και γκρεμοί, περιβάλλουν μια κάτασπρη τεράστια αμμουδιά με πολύ ψιλό λευκό βοτσαλάκι. Τα νερά εδώ είναι καταγάλανα, κυανοπράσινα στα ρηχά, διαυγή και διαφανή, μοναδικά!

Ο Μύρτος απέχει 30 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι. Ανήκει στην Πύλαρο, την επαρχία που καλύπτει δυτικό τμήμα της Κεφαλονιάς. Ο δρόμος περνάει από βουνά και διάφορα χωριά, ενώ πιο κοντά στην παραλία βρίσκονται τα Διβαράτα. Επίσης κοντά είναι τα παραλιακά χωριά Άσσος και Αγία Ευφημία. Καθώς έρχεστε οδικώς, ξαφνικά, το τοπίο ανοίγει και οι επισκέπτες βλέπουν τον Μύρτο από ψηλά: ένα μοναδικό τοπίο που δεν υπάρχει περίπτωση να μην σταματήσετε για να φωτογραφίσετε από κάποιο σημείο της διαδρομής.

Δείτε το βίντεο και ελάτε να απολαύσουμε μαζί μοναδικές στιγμές στο Μύρτο της Κεφαλλονιάς!

 

Αποστολή: Κεφαλλονιά

Επιμέλεια Σύνταξης: Ιφιγένεια Κίκη

Check Also

Enareti Jewels για να Ζούμε Όμορφα!

Το Ζούμε Όμορφα με τη Μαρία Δημητρέλλη βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο Enareti! Η Μαρία πάντα βρίσκει …