Πέμπτη, 13 Μάιος 2021
Home / Καλλωπίζουμε / Tips / 5 Top tips ομορφιάς που δεν θα αποχωριστείς!

5 Top tips ομορφιάς που δεν θα αποχωριστείς!

Θέλετε να ανανεωθείτε άμεσα χωρίς να χρειαστεί να προβείτε σε έξοδα;

Πολλές φορές τα προϊόντα που μπορούν να τονώσουν την εμφάνιση κάθε γυναίκας, βρίσκονται στη κουζίνα, στο ψυγείο, στο σπίτι γενικότερα.

Το δέρμα και τα μαλλιά είναι αυτά που μας κάνουν πάντα να φαινόμαστε νεότερες. Κάποιοι τρόποι ώστε να τα φροντίσουμε άμεσα , με εντελώς φυσικό τρόπο είναι οι εξής:

Τσάι και λεμόνι: Το τσάι είναι ένα ρόφημα που έτσι και αλλιώς έχει ευεργετικές ιδιότητες. Αφού το απολαύσουμε δεν χρειάζεται να πετάξουμε το φίλτρο αλλά να το τοποθετήσουμε στα κουρασμένα μάτια μας για αναζωογόνηση. Τον χυμό λεμονιού μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε ώστε να λευκάνουμε τα νύχια μας.

Για τέλεια μαλλιά: Χτενίζουμε τα μαλλιά σας από τη ρίζα έως τις άκρες κάθε βράδυ. Με τον τρόπο αυτό παράγουμε την όμοια κατανομή των φυσικών ελαίων στα μαλλιά μας σε όλο τους το μήκος, δίνοντας έτσι, μια υγιή λάμψη. Η βαζελίνη είναι χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις όπως επίσης στο να τιθασεύσουμε τα φριζαρισμένα μαλλιά μας.

Για το πρόσωπο: Κοιμόμαστε ανάσκελα για να αποφύγουμε σημάδια ύπνου αλλά και ρυτίδες. Τοποθετούμε κρύα κουτάλια που να εφάπτονται στα μάτια μας για μείωση της πρησμένης όψης. Χρησιμοποιώντας μόνο ζάχαρη και σαπούνι κάνουμε πίλινγκ διώχνοντας τα νεκρά κύτταρα με γλυκό τρόπο.

Για το σώμα: Κάνουμε μασάζ τακτικά με κύβους πάγου σε όλο το σώμα για σύσφιξη την επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου. Επίσης μην ξεχνάμε ένα σημείο το όποιο παραμελούμε συχνά. Τους αγκώνες! Βάζουμε λάδι  για άμεση ενυδάτωση.

Για τα πόδια: Στο ξύρισμα αντί για αφρό χρησιμοποιούμε το κοντίσιονερ των μαλλιών μας και η υφή θα είναι μεταξένια. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που τα πόδια μας είναι εκτεθειμένα και ταλαιπωρούνται δεν ξεχνάμε πριν κοιμηθούμε να φορέσουμε κάλτσες εμποτισμένες με ενυδατική κρέμα για πιο μαλακό αποτέλεσμα την επόμενη μέρα.

Check Also

Εδώ θα βρεις τον τρόπο για να βάζεις τέλεια το eyeliner σου!

Ας μιλήσουμε για το eyeliner, αυτό το προϊόν που με μια κίνηση μπορεί να σου …