Πέμπτη, 16 Σεπτέμβριος 2021
Home / Καλλωπίζουμε / Tips / Αντιμετώπισε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια σου!

Αντιμετώπισε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια σου!

Τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες. Πρόκειται για θέμα κληρονομικό πολλές φορές αλλά εξαρτάται και από τις συνήθειές μας όπως πχ το αν πίνουμε αρκετό νερό ή αν ξενυχτάμε! Τι γίνεται λοιπόν με αυτές τις σακούλες; Πως μπορούμε να τις καταπολεμήσουμε; Το πολύ νερό και η ξεκούραση επιβάλλονται και οι κρέμες βοηθούν αλλά δεν κάνουν θαύματα. Θαύματα κάνει το λεμφικό μασάζ! Η λέμφος ορίζει την κατακράτηση των υγρών και ενεργοποιώντας τη με λίγο μασάζ, μπορείς να μειώσεις τα πρηξίματα κατά πολύ!

  • Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου, ξεκίνα να ασκείς ελαφριά πίεση στην περιοχή κάτω από τα μάτια και να φέρνεις απαλά τα χέρια σου προς τους κροτάφους. Έπειτα, συνεχίζοντας την ελαφριά πίεση, φέρε τα δάχτυλά σου παράλληλα με το αυτί σου και με φορά προς τα κάτω.
  • Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα jade roller αντί για τα χέρια σου και πάντα μαζί με την κρέμα ματιών σου. Μάλιστα, μπορείς να φυλάξεις την κρέμα σου στο ψυγείο και να τη φοράς παγωμένη καθώς το κρύο επίσης βοηθά στα πρηξίματα.

Δοκίμασε το και θα μας θυμηθείς!

Tips για να Ζούμε Όμορφα!

 

Check Also

Εδώ θα βρεις τον τρόπο για να βάζεις τέλεια το eyeliner σου!

Ας μιλήσουμε για το eyeliner, αυτό το προϊόν που με μια κίνηση μπορεί να σου …