Τετάρτη, 12 Μάιος 2021
Home / Μύρισε Ελλάδα / Μαγειρική / Μύρισε Ελλάδα Ψαρονέφρι με Μανιτάρια & Κόκκινο κρασί / Guest chef ο Νίκος Μαρίνος

Μύρισε Ελλάδα Ψαρονέφρι με Μανιτάρια & Κόκκινο κρασί / Guest chef ο Νίκος Μαρίνος

Αυτή την εβδομάδα είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στο στούντιο του Μύρισε Ελλάδα έναν πολύ αγαπημένο και καταξιωμένο σεφ, τον Νίκο Μαρίνο.

Μαζί μαγειρέψαμε Ψαρονέφρι με μανιτάρια & κόκκινο κρασί!

Ο Νίκος μας εξέπληξε με τις μοναδικές του συνταγές…

Υλικά:

  • 500γρ. Ψαρονέφρι
  • 20 μ. Λάδι
  • 1 κρεμμύδι μικρό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 10 γρ. βούτυρο
  • 200 γρ. μανιτάρια
  • 1 σκ. σκόρδο
  • λίγο βασιλικό
  • λίγο μαϊντανό
  • 10 γρ. αλεύρι
  • 2 ποτήρια κόκκινο κρασί
  • 1 ποτήρι ζωμό κοτόπουλου
  • 1 ποτήρι κρέμα γάλακτος

Δείτε το βίντεο και γνωρίστε την μαγειρική στην πιο λαχταριστή εκδοχή της!

Θα βρείτε τον Νίκο στο UNIQKO!

Ακτή Θεμιστοκλέους 40, Πειραιάς

Τηλ. Επικοινωνίας: 21 0453 7278

 

Σκηνοθεσία : Μαρία Δημητρέλλη

Production / Studio : MD PRODUCTIONS

Official website : http://www.zoumeomorfa.gr/

Facebook page :https://www.facebook.com/zoumeomorfa/

 

Check Also

Τα θαλασσινά κάνουν την καρδιά μας χαρούμενη !!!

Δεν είναι τυχαίο που οι πληθυσμοί που τρέφονται με ψάρια στην Αρκτική έχουν χαμηλά επίπεδα …