Τετάρτη, 12 Μάιος 2021
Home / Καλλωπίζουμε / Tips / Ποια είναι η σωστή χρήση του κονσίλερ;

Ποια είναι η σωστή χρήση του κονσίλερ;

Όταν μιλάμε για το μακιγιάζ ένα πράγμα είναι αυτονόητο: Το ότι η ενυδατική κρέμα και το αντηλιακό εφαρμόζονται πριν το μεικάπ. Όλα τα υπόλοιπα είναι ρευστά. Το πότε πρέπει να εφαρμόζεις το κονσίλερ μάλιστα έχει πολλές φορές γίνει θέμα συζήτησης! Κάποιοι θεωρούν πως πρέπει να εφαρμόζεται μετά το μεικάπ και πριν το μακιγιάζ των ματιών ενώ άλλοι θεωρούν πως όλα ξεκινούν από τα μάτια και τα υπόλοιπα έρχονται μετά. Τι είναι το σωστό όμως;

Και τα δύο! Όλα εξαρτώνται από το τι μακιγιάζ ματιών σκοπεύεις να κάνεις. Αν πρόκειται να κάνεις ένα έντονο smoky, δεν έχει νόημα να βάλεις κονσίλερ πριν ξεκινήσεις γιατί θα πρέπει να το ξαναεφαρμόσεις αφού σίγουρα θα πέσει λίγη σκιά κάτω από τα μάτια σου. Ομοίως, αν πρόκειται να βάλεις μόνο λίγη μάσκαρα τότε είναι καλύτερα να βάλεις κονσίλερ μετά το foundation έτσι ώστε να χρησιμοποιήσεις λιγότερο. Όλα λοιπόν εξαρτώνται από το τι μακιγιαζ έχεις σκοπό να κάνεις. Το πράγμα που θέλουμε να προσέξεις είναι ο τρόπος με τον οποίο βάζεις κονσίλερ!

Ο σωστός είναι ο αριστερά ενώ ο δεξιά είναι λάθος. Όχι, δεν μιλάμε για τραγικό λάθος αλλά αν βάλεις το κονσίλερ σωστά θα καταλάβεις τι εννοούμε!

Δοκίμασε το!

 

 

Check Also

Εδώ θα βρεις τον τρόπο για να βάζεις τέλεια το eyeliner σου!

Ας μιλήσουμε για το eyeliner, αυτό το προϊόν που με μια κίνηση μπορεί να σου …